Orkesten

Fanfare

Het fanfareorkest repeteert elke donderdagavond van 20.00uur tot 22.00uur. We repeteren in ons eigen clubgebouw in Oss.
Het repertoire van het orkest bestaat uit gevarieerde muziekstijlen, waardoor er voor ieder lid iets passends tussen zit en iedereen op zijn niveau kan worden uitgedaagd. De fanfare speelt moderne hits waarbij zij de traditionele fanfare roots niet uit het muzikale hart verliest. Denk bijvoorbeeld aan stukken als Valero, Esther, Remember me of een mooie koraal. Momenteel staat het orkest onder leiding van Stefan van der Wilt.

Jeugdorkest

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe (jeugd)leden. Al onze jeugd speelt mee in de fanfare of de slagwerkgroep. Wil jij muziek maken bij de gezelligste muziekvereniging van Oss? Klik dan op de button lid worden op onze homepage.

Slagwerkgroep

De slagwerkgroep repeteert eveneens iedere donderdagavond van 20.00uur tot 22.00uur in ons eigen clubgebouw. Zij staan onder leiding van Heino Ploegmakers die zijn muzikale carrière begon als lid van Hartog.
Zij hebben een eigen repetitieruimte waarin zij aan de slag gaan met hun spectaculaire slagwerkstukken. Denk hierbij aan acts op nummers als Back to Bozzio, Slagerij van Kampen en De vrienden van Hartog.

Lid worden?