Aankondiging deelnemers “Lekker los bij Hartog Oss”

Deze club weet hoe je een feestje bouwt: Bende Gek uit Rosmalen!🥳 We zijn dan ook erg enthousiast dat zij tijdens Lekker Los bij Hartog Oss als één van de deelnemers op het podium staan!🤩

Bende Gek stelt zich even voor:

Bende Gek heeft een rijke historie en is in 2007 voortgekomen uit de voormalige Hofkapel de Zandhazen. De Hofkapel werd in 1965 opgericht door een groep enthousiaste leden van Harmonie St. Cecilia en begeleidde vele jaren de Prins zijn gevolg tijdens carnaval in Zandhazendurp.

De leden van Bende Gek zijn (op één na) nog steeds allemaal voormalige of actieve leden van harmonie St. Cecilia. En ondanks dat een aantal leden dus al zo’n 57 jaar lid is van onze club, hebben we een divers ledenbestand waarbij jong(er) en oud(er) zowel op muzikaal vlak als vriendschappelijk vlak sterk met elkaar verbonden is.

Wij vinden het leuk om ons publiek te blijven verrassen met nieuwe muziek en bijzondere arrangementen. Dankzij een aantal arrangeurs binnen de club lukt het ons om elk seizoen het repertoire te vernieuwen en elkaar muzikaal te blijven uitdagen. Daarnaast proberen we jaarlijks zowel bekende als nieuwe festivals, dweildagen en feestavonden te bezoeken.

Wij treffen u graag een keer bij een van onze optredens waar wij u strak in ons ruitjespak zullen vermaken met onze afwisselende muziek. Graag tot ziens!

Terug naar alle events