De vereniging

Muziekvereniging Hartog Oss is onlosmakelijk verbonden met de industriƫle geschiedenis in Oss. De oorsprong van Hartog ligt bij de personeelsvereniging van de Hartog-fabrieken, waar in 1928 de muziekvereniging werd opgericht. Vele jaren is de muziekvereniging verbonden geweest aan de fabrieken en ondernemers in de stad. Inmiddels is de club geheel zelfstandig. Wij zijn onze banden met Oss en omgeving zeker niet verloren.

Maatschappelijke betrokkenheid

Muziekvereniging Hartog heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Zo wordt er veelal samengewerkt met lokale verenigingen, artiesten en partners. Daarnaast zetten onze leden zich ook in voor projecten op basisscholen waar kinderen voor het eerst kennismaken met muziek(onderwijs).

Moderne muziekvereniging

Hartog is een moderne muziekvereniging waarbij gezelligheid en muzikaliteit voorop staat. We horen vaak van buitenaf dat onze muziekvereniging een jeugdige club is. Daar zijn we trots op! Leden waarderen het zelf ook dat onze vereniging voor iedereen is. We kennen een goede sfeer en saamhorigheidsgevoel. En het is ontzettend leuk om te zien hoe hier hechte vriendschappen ontstaan voor het leven!

Samen muziek maken, deze passie delen, ontspanning en uitdaging zoeken, en muzikaal presteren. Dat is Hartog!

Lid worden ?